Satori Deviant Mini Riser Stuur 25.4 mm - Zwart

€ 21,90 € 17,90

Bespaar 18% (-€ 4,00)

48-72hrs

Specificaties Satori Deviant Mini Riser Stuur 25.4 mm - Zwart

  • High polish finish.
  • Materiaal: Aluminium 6061.
  • Breedte: 480mm.
  • Stuurklem 25.4mm.
  • Sweep: 21º.
  • Rise: 25mm
  • Gewicht: 184gr.

Omschrijving

De Satori Deviant Mini Riser Stuur 25.4 mm Zwart is een hoogwaardig stuur voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing. Het stuur heeft een hoogglans afwerking en is gemaakt van aluminium 6061, wat zorgt voor een lichtgewicht en sterk ontwerp.

Met een breedte van 480mm en een stuurklem van 25.4mm, is dit stuur geschikt voor de meeste fietsen. De sweep van 21º zorgt voor een comfortabele en natuurlijke houding tijdens het fietsen, terwijl de rise van 25mm zorgt voor een iets hogere positie van het stuur, wat vooral handig is bij off-road rijden.

Met een gewicht van slechts 184gr is dit stuur ook zeer licht, wat bijdraagt aan de algehele prestaties van de fiets. Kortom, de Satori Deviant Mini Riser Stuur 25.4 mm Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig stuur dat zowel duurzaam als comfortabel is.

Over Satori

SATORI is een toonaangevende leverancier binnen de fietsindustrie voor bijna 40 jaar nu die focust op het leveren van innovatieve sturen, stuur- en zadelpennen aan monteurs en consumenten wereldwijd. Zoals kan worden verwacht van een van de grootste componentenfabrikanten ter wereld, zijn we uitgerust met onderzoekers van wereldklasse, alle nodige ontwerp-en productiefaciliteiten, alsook de ervaring om dit allemaal te ondersteunen. Maar bovenal is het de passie voor het rijden dat de drijvende kracht is achter ons bedrijfsmanagement en het is deze diepgewortelde 'fiets-minded' filosofie die de brandstofis voor de ontwikkeling van spannende nieuwe ideeën bij SATORI Taiwan.

Reviews Satori Deviant Mini Riser Stuur 25.4 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Satori Deviant Mini Riser Stuur 25.4 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten