Satori Deviant Mini Riser Stuur 25.4 mm - Zilver

€ 21,90
1 Review
80% of 100
48-72hrs

Specificaties Satori Deviant Mini Riser Stuur 25.4 mm - Zilver

 • High polish finish.
 • Materiaal: Aluminium 6061.
 • Breedte: 480mm.
 • Stuurklem 25.4mm.
 • Sweep: 21º.
 • Rise: 25mm
 • Gewicht: 184gr.

Omschrijving

De Satori Deviant Mini Riser Stuur 25.4 mm Zilver is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stuur van hoge kwaliteit. Het stuur heeft een hoogglans afwerking en is gemaakt van duurzaam aluminium 6061. Dit materiaal zorgt voor een lichtgewicht stuur dat toch sterk genoeg is om de zwaarste ritten aan te kunnen.

Met een breedte van 480mm en een stuurklem van 25.4mm is dit stuur geschikt voor de meeste fietsen. De sweep van 21º zorgt voor een comfortabele houding tijdens het fietsen, terwijl de rise van 25mm zorgt voor een beter controle over de fiets. Het gewicht van slechts 184gr maakt dit stuur ook nog eens zeer lichtgewicht.

Al met al is de Satori Deviant Mini Riser Stuur 25.4 mm Zilver een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stuur van hoge kwaliteit dat zowel lichtgewicht als duurzaam is. Met zijn comfortabele houding en beter controle over de fiets is dit stuur geschikt voor zowel recreatieve als professionele fietsers.

Over Satori

SATORI is een toonaangevende leverancier binnen de fietsindustrie voor bijna 40 jaar nu die focust op het leveren van innovatieve sturen, stuur- en zadelpennen aan monteurs en consumenten wereldwijd. Zoals kan worden verwacht van een van de grootste componentenfabrikanten ter wereld, zijn we uitgerust met onderzoekers van wereldklasse, alle nodige ontwerp-en productiefaciliteiten, alsook de ervaring om dit allemaal te ondersteunen. Maar bovenal is het de passie voor het rijden dat de drijvende kracht is achter ons bedrijfsmanagement en het is deze diepgewortelde 'fiets-minded' filosofie die de brandstofis voor de ontwikkeling van spannende nieuwe ideeën bij SATORI Taiwan.

Reviews Satori Deviant Mini Riser Stuur 25.4 mm - Zilver

4/5

80%

1 review(s)

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. nicolas.allard28

  80%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  In overeenstemming met de presentatie, mooi eenvoudig effectief.

Andere producten van Sturen

Klanten die Satori Deviant Mini Riser Stuur 25.4 mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten