Satori Riser Deviant Mini Stuur 25.4 mm - Blauw

€ 21,90
1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Satori Riser Deviant Mini Stuur 25.4 mm - Blauw

 • High polish finish.
 • Materiaal: Aluminium 6061.
 • Breedte: 480mm.
 • Stuurklem 25.4mm.
 • Sweep: 21º.
 • Rise: 25mm
 • Gewicht: 184gr.

Omschrijving

De Satori Riser Deviant Mini Stuur 25.4 mm Blauw is een hoogwaardig stuur voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing. Het stuur heeft een hoogglans afwerking en is gemaakt van aluminium 6061, wat zorgt voor een lichtgewicht en sterk ontwerp.

Met een breedte van 480mm en een stuurklem van 25.4mm is dit stuur geschikt voor de meeste fietsen. De sweep van 21º zorgt voor een comfortabele en natuurlijke houding tijdens het fietsen, terwijl de rise van 25mm zorgt voor een iets hogere positie van het stuur, wat vooral handig is bij off-road rijden.

Met een gewicht van slechts 184gr is dit stuur ook nog eens zeer licht, wat bijdraagt aan een beter wendbaarheid en controle over de fiets. Kortom, de Satori Riser Deviant Mini Stuur 25.4 mm Blauw is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig stuur dat zowel comfortabel als duurzaam is.

Over Satori

SATORI is een toonaangevende leverancier binnen de fietsindustrie voor bijna 40 jaar nu die focust op het leveren van innovatieve sturen, stuur- en zadelpennen aan monteurs en consumenten wereldwijd. Zoals kan worden verwacht van een van de grootste componentenfabrikanten ter wereld, zijn we uitgerust met onderzoekers van wereldklasse, alle nodige ontwerp-en productiefaciliteiten, alsook de ervaring om dit allemaal te ondersteunen. Maar bovenal is het de passie voor het rijden dat de drijvende kracht is achter ons bedrijfsmanagement en het is deze diepgewortelde 'fiets-minded' filosofie die de brandstofis voor de ontwikkeling van spannende nieuwe ideeën bij SATORI Taiwan.

Reviews Satori Riser Deviant Mini Stuur 25.4 mm - Blauw

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. Mullah

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Urban- en racestuur, minimalistisch en licht.

  Urban- en racestuur, minimalistisch en licht. Zijn kleur houdt meer van in werkelijkheid dan op de foto.

Andere producten van Sturen

Klanten die Satori Riser Deviant Mini Stuur 25.4 mm - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten