Ridea HT Track Achternaaf 32 Gaats - Zwart

€ 114,95
1 Review
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Ridea HT Track Achternaaf 32 Gaats - Zwart

 • 6061 legering.
 • RS stalen lagers.
 • 32 holes.
 • 120mm afstand.
 • Flip-Flop hub (fixed/free, free/free, fixed/fixed).
 • Wordt geleverd met lockring (Shimano hollowtec BB fitting), maar is compatibel met elke standaard 1.29 x 24tpi lockring.
 • Gewicht: 210g (+/- 10 g).

Omschrijving

De Ridea HT Track Achternaaf 32 Gaats Zwart is een hoogwaardige achternaaf die speciaal is ontworpen voor de veeleisende fietser. De naaf is gemaakt van 6061 legering, wat zorgt voor een optimale balans tussen sterkte en gewicht. Hierdoor is de naaf niet alleen duurzaam, maar ook licht van gewicht.

De naaf is voorzien van RS stalen lagers, die zorgen voor een soepele en betrouwbare werking. Met 32 holes biedt de naaf voldoende ruimte voor spaken, waardoor je een stevige en stabiele wielset kunt bouwen. De afstand tussen de flenzen is 120mm, wat de naaf geschikt maakt voor de meeste track frames.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Ridea HT Track Achternaaf is de flip-flop hub. Hierdoor kun je de naaf gebruiken als fixed/free, free/free of fixed/fixed. Dit maakt de naaf zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende rijstijlen. De naaf wordt geleverd met een lockring (Shimano hollowtec BB fitting), maar is compatibel met elke standaard 1.29 x 24tpi lockring.

Met een gewicht van slechts 210g (+/- 10 g) is de Ridea HT Track Achternaaf een uitstekende keuze voor de serieuze fietser die op zoek is naar een hoogwaardige en veelzijdige achternaaf. Of je nu op zoek bent naar een naaf voor je fixed gear, single speed of track bike, deze naaf biedt de prestaties en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

track bike achtternaaf RS lagers wielset flip-flop hub lockring serieuze fietser fixed gear single speed hoogwaardige achternaaf

Over Ridea

RIDEA BIKE is een merk dat gemaakt is voor zij die enkel het beste willen - producten met duidelijke innovatie, creatieve ontwerpen en een energieke spirit.

RIDEA BIKE kent en continue verantwoordelijkheid en enthousiasme om de leider te zijn in technologisch geavanceerde performance onderdelen voor zowel fietsen als motorfietsen. RIDEA BIKE ontwerpt onderdelen met de hoogste grondigheid and legt de nadruk op fitting, functionaliteit, en bestuurbaarheid om te voldoen aan de noden van haar klanten.

Reviews Ridea HT Track Achternaaf 32 Gaats - Zwart

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. ielfimov.r

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Perfect voor een fixie.

  Perfect voor een fixie. Voor track en walk in flat city.

Andere producten van Achternaven

Klanten die Ridea HT Track Achternaaf 32 Gaats - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten