Ridea HT Track Voornaaf 24 Gaats - Zwart

48-72hrs

Specificaties Ridea HT Track Voornaaf 24 Gaats - Zwart

  • 6061 legering.
  • RS stalen lagers.
  • 24 holes.
  • 100mm afstand.
  • Afmetingen: 90 x 100 mm.
  • Gewicht: 160g (+/- 10 g).

Omschrijving

De Ridea HT Track Voornaaf is een hoogwaardige voornaaf die speciaal is ontworpen voor de veeleisende fietser. De voornaaf is gemaakt van 6061 legering, wat zorgt voor een optimale sterkte en duurzaamheid. Daarnaast is de voornaaf voorzien van RS stalen lagers, die zorgen voor een soepele en betrouwbare werking.

De Ridea HT Track Voornaaf heeft 24 holes en een afstand van 100mm. De afmetingen van de voornaaf zijn 90 x 100 mm en het gewicht bedraagt slechts 160g (+/- 10 g). Dit maakt de voornaaf niet alleen lichtgewicht, maar ook zeer stabiel en betrouwbaar.

Of je nu een fanatieke wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar een hoogwaardige voornaaf voor je fiets, de Ridea HT Track Voornaaf 24 Gaats Zwart is een uitstekende keuze. Met zijn sterke en duurzame constructie, soepele werking en lichtgewicht ontwerp, is deze voornaaf de perfecte aanvulling op elke fiets.

Over Ridea

RIDEA BIKE is een merk dat gemaakt is voor zij die enkel het beste willen - producten met duidelijke innovatie, creatieve ontwerpen en een energieke spirit.

RIDEA BIKE kent en continue verantwoordelijkheid en enthousiasme om de leider te zijn in technologisch geavanceerde performance onderdelen voor zowel fietsen als motorfietsen. RIDEA BIKE ontwerpt onderdelen met de hoogste grondigheid and legt de nadruk op fitting, functionaliteit, en bestuurbaarheid om te voldoen aan de noden van haar klanten.

Reviews Ridea HT Track Voornaaf 24 Gaats - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voornaven

Klanten die Ridea HT Track Voornaaf 24 Gaats - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten