Ridea 3D Crank - Zwart

€ 369,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Ridea 3D Crank - Zwart

  • 7150-T7 aluminium crank armen. 
  • CNC gefreesd.
  • Stalen as.
  • 165mm. 
  • Roestvrij stalen kettingblad bouten. 
  • Gewicht: 578g.  
  • Let op: deze crankstellen en de plaat worden apart verkocht.

Omschrijving

De Ridea 3D Crank Zwart is een hoogwaardig product voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame crankset. De crank armen zijn gemaakt van 7150-T7 aluminium en zijn CNC gefreesd, wat zorgt voor een uitstekende sterkte en precisie. De stalen as zorgt voor een stabiele en veilige verbinding tussen de crank armen en het kettingblad.

Met een lengte van 165mm is deze crankset geschikt voor verschillende soorten fietsen en rijstijlen. De roestvrij stalen kettingblad bouten zorgen voor een stevige bevestiging van het kettingblad, wat zorgt voor een soepele en efficiënte overdracht van kracht tijdens het fietsen.

Het gewicht van de Ridea 3D Crank Zwart is slechts 578g, wat zorgt voor een lichtgewicht en wendbaar gevoel tijdens het fietsen. Let op dat deze crankstellen en de plaat apart worden verkocht, dus zorg ervoor dat je de juiste onderdelen kiest voor jouw fiets.

Over Ridea

RIDEA BIKE is een merk dat gemaakt is voor zij die enkel het beste willen - producten met duidelijke innovatie, creatieve ontwerpen en een energieke spirit.

RIDEA BIKE kent en continue verantwoordelijkheid en enthousiasme om de leider te zijn in technologisch geavanceerde performance onderdelen voor zowel fietsen als motorfietsen. RIDEA BIKE ontwerpt onderdelen met de hoogste grondigheid and legt de nadruk op fitting, functionaliteit, en bestuurbaarheid om te voldoen aan de noden van haar klanten.

Reviews Ridea 3D Crank - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Crankstellen

Klanten die Ridea 3D Crank - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten