Restrap Travel Tas Drie - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Restrap Travel Tas Drie - Zwart

  • Pak van 3 zakken
  • 100% waterdicht
  • YKK ritsen
  • Grote maat - 50 cm x 25 cm (18 liter)
  • Middelgroot - 42 cm x 19 cm (11 liter)
  • Klein formaat - 35 cm x 14 cm (6 liter)

Omschrijving

De Restrap Travel Tres Zwart is de perfecte aanvulling voor fietsers die op zoek zijn naar een robuuste en duurzame opslagoplossing. Deze set van 3 tassen is 100% waterdicht, wat betekent dat uw bezittingen te allen tijde beschermd zijn tegen regen en vocht.

De hoogwaardige YKK-ritsen zorgen ervoor dat de tassen soepel openen en sluiten, terwijl de afmetingen van elk van hen (groot, middelgroot en klein) u in staat stellen uw bezittingen efficiënt te organiseren. De grote tas heeft een capaciteit van 18 liter, de middelgrote van 11 liter en de kleine van 6 liter.

De Restrap Travel Tres Zwart is ideaal voor lange fietstochten, omdat het u in staat stelt om al uw benodigdheden georganiseerd en veilig mee te nemen. Bovendien maakt het elegante en minimalistische ontwerp het een perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een moderne en verfijnde stijl.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Travel Tas Drie - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Travel Tas Drie - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten