Restrap Travel Tas Drie - Oranje

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Restrap Travel Tas Drie - Oranje

  • Pak van 3 zakken
  • 100% waterdicht
  • YKK ritsen
  • Grote maat - 50 cm x 25 cm (18 liter)
  • Middelgroot - 42 cm x 19 cm (11 liter)
  • Klein formaat - 35 cm x 14 cm (6 liter)

Omschrijving

De Oranje Restrap Travel Tres Bag is de perfecte aanvulling voor jouw fietsavonturen. Deze set van 3 tassen is 100% waterdicht, wat betekent dat jouw spullen beschermd zijn tegen regen en vochtigheid. Bovendien heeft het hoogwaardige YKK-ritsen die zorgen voor een soepele en veilige opening en sluiting.

De grote maat van de Oranje Restrap Travel Tres Bag is 50 cm x 25 cm, wat je tot 18 liter capaciteit biedt. De middelgrote maat is 42 cm x 19 cm, met een capaciteit van 11 liter, terwijl de kleine maat 35 cm x 14 cm is, met een capaciteit van 6 liter. Dit betekent dat je de tas kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften past en alles wat je nodig hebt kunt meenemen op jouw fietsreizen.

De Oranje Restrap Travel Tres Bag is sterk en duurzaam, wat het een investering op lange termijn maakt. Bovendien maakt het oranje ontwerp het gemakkelijk zichtbaar op de weg, wat jouw veiligheid tijdens het rijden verhoogt. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige tas voor jouw fietsavonturen, is de Oranje Restrap Travel Tres Bag de perfecte keuze.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Travel Tas Drie - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Travel Tas Drie - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten