Restrap Travel Tas Drie - Multikleur

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Restrap Travel Tas Drie - Multikleur

  • Pak van 3 zakken
  • 100% waterdicht
  • YKK ritsen
  • Grote maat - 50 cm x 25 cm (18 liter)
  • Middelgroot - 42 cm x 19 cm (11 liter)
  • Klein formaat - 35 cm x 14 cm (6 liter)

Omschrijving

De Restrap Travel Tres Multicolor tas is de perfecte oplossing voor fietsers die op zoek zijn naar een robuuste en veelzijdige opslagoplossing. Deze set bevat drie tassen van verschillende maten, waardoor je je spullen efficiënt kunt organiseren en alles wat je nodig hebt tijdens je fietstochten kunt meenemen.

De tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn 100% waterdicht, wat betekent dat je spullen beschermd zijn tegen regen en vocht. Bovendien zorgen de YKK-ritsen voor een soepele en veilige opening en sluiting.

De grote tas heeft een capaciteit van 18 liter en meet 50 cm x 25 cm, waardoor het de perfecte optie is om kleding, gereedschap en andere grote voorwerpen mee te nemen. De middelgrote tas heeft een capaciteit van 11 liter en meet 42 cm x 19 cm, terwijl de kleine tas een capaciteit heeft van 6 liter en meet 35 cm x 14 cm. Deze twee tassen zijn ideaal voor het meenemen van kleinere en delicate voorwerpen, zoals elektronische apparaten of belangrijke documenten.

Kortom, de Restrap Travel Tres Multicolor tas is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een robuuste, veelzijdige en hoogwaardige opslagoplossing. Met zijn waterdichte ontwerp en YKK-ritsen kun je er zeker van zijn dat je spullen te allen tijde beschermd zijn.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Travel Tas Drie - Multikleur

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Restrap Travel Tas Drie - Multikleur kochten, kochten ook

Recent bekeken producten