Restrap Travel Tas Drie - Groen

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Restrap Travel Tas Drie - Groen

  • Pak van 3 zakken
  • 100% waterdicht
  • YKK ritsen
  • Grote maat - 50 cm x 25 cm (18 liter)
  • Middelgroot - 42 cm x 19 cm (11 liter)
  • Klein formaat - 35 cm x 14 cm (6 liter)

Omschrijving

De Restrap Travel Tres Green tas is 100% waterdicht, wat betekent dat je spullen beschermd zijn tegen regen en vocht. Bovendien heeft het hoogwaardige YKK-ritsen die zorgen voor soepele en veilige opening en sluiting.

De grote maat van de Restrap Travel Tres Green tas is 50 cm x 25 cm, wat je tot 18 liter capaciteit biedt. De middelgrote maat is 42 cm x 19 cm, met een capaciteit van 11 liter, terwijl de kleine maat 35 cm x 14 cm is, met een capaciteit van 6 liter. Dit betekent dat je de tas kunt kiezen die het beste bij je behoeften past en alles wat je nodig hebt mee kunt nemen op je fietstochten.

De Restrap Travel Tres Green tas is sterk en duurzaam, waardoor het een investering op lange termijn is. Bovendien maakt het elegante en moderne ontwerp het een veelzijdige tas die je zowel tijdens je fietstochten als in het dagelijks leven kunt gebruiken. Wacht niet langer om de jouwe te bemachtigen!

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Travel Tas Drie - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Travel Tas Drie - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten