Restrap Bar Bag

€ 134,90

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Restrap Bar Bag

  • Rugzak gemaakt van waterdichte materialen met een hoge sterkte.
  • 100% handgemaakt in Yorkshire, Engeland.
  • Wordt bevestigd aan stuur en vorvoork.
  • Ideaal voor racefietsen, gravel of mountainbikes
  • Volume: 14 liter.
  • Gewicht: 389 gram.

Omschrijving

De Restrap Bar Bag is een rugzak die speciaal ontworpen is voor fietsers. Het is gemaakt van waterdichte materialen met een hoge sterkte, waardoor het bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit maakt het ideaal voor fietsers die graag op avontuur gaan, ongeacht het weer.

Deze rugzak is 100% handgemaakt in Yorkshire, Engeland. Dit betekent dat het met veel zorg en aandacht is gemaakt, wat resulteert in een product van hoge kwaliteit. Het is ontworpen om te worden bevestigd aan het stuur en de voorvork van de fiets, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is tijdens het fietsen.

De Restrap Bar Bag is ideaal voor racefietsen, gravel of mountainbikes. Het heeft een volume van 14 liter, wat voldoende ruimte biedt voor al uw benodigdheden tijdens het fietsen. Het weegt slechts 389 gram, waardoor het niet te zwaar is en uw fiets niet belast.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Bar Bag

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Restrap Bar Bag kochten, kochten ook

Recent bekeken producten