Restrap Tapered Tas 8L - Zwart

€ 21,99 € 16,99

Bespaar 23% (-€ 5,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties Restrap Tapered Tas 8L - Zwart

  • 100% waterdicht
  • Capaciteit: 8 L

Omschrijving

De zwarte Restrap Tapered 8L tas is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stevige en duurzame tas om hun spullen mee te nemen tijdens het fietsen. Met een capaciteit van 8 liter is deze tas groot genoeg om alles mee te nemen wat je nodig hebt voor een dagje fietsen.

De tas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is 100% waterdicht, wat betekent dat je spullen beschermd zijn tegen regen en vocht. Bovendien heeft de tas een verstelbare schouderriem waarmee je hem comfortabel kunt dragen tijdens het fietsen.

De zwarte Restrap Tapered 8L tas is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stevige en duurzame tas om hun spullen mee te nemen tijdens het fietsen. Met zijn capaciteit van 8 liter is deze tas groot genoeg om alles mee te nemen wat je nodig hebt voor een dagje fietsen. Bovendien maakt zijn elegante en minimalistische ontwerp hem tot een perfecte keuze voor elke stedelijke fietser.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Tapered Tas 8L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Restrap Tapered Tas 8L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten