Restrap Tapered Tas 14L - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Restrap Tapered Tas 14L - Zwart

  • 100% waterdicht
  • Capaciteit: 14 L

Omschrijving

De Restrap Tapered 14L Zwart is een ideale optie voor fietsers die op zoek zijn naar een stevige en duurzame tas om hun spullen mee te nemen tijdens het fietsen. Met een capaciteit van 14 liter is deze tas groot genoeg om alles mee te nemen wat je nodig hebt voor een dagje fietsen.

De tas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is 100% waterdicht, wat betekent dat je spullen beschermd zijn tegen regen en vocht. Bovendien heeft het een verstelbare schouderriem waarmee je het comfortabel kunt dragen tijdens het fietsen.

De Restrap Tapered 14L Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stevige en duurzame tas om hun spullen mee te nemen tijdens het fietsen. Met zijn capaciteit van 14 liter en waterdichte ontwerp is deze tas perfect voor elk fietsavontuur.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Tapered Tas 14L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Tapered Tas 14L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten