Restrap Standard Tas 8L - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Restrap Standard Tas 8L - Zwart

  • 100% waterdicht
  • Capaciteit: 8 L

Omschrijving

De Restrap Standard 8L Zwart is een onmisbare accessoire voor elke fietser die zijn spullen veilig en comfortabel wil meenemen. Met een capaciteit van 8 liter is deze tas groot genoeg om alles mee te nemen wat je nodig hebt tijdens je fietstochten.

Bovendien is De Restrap Standard 8L Zwart 100% waterdicht, wat betekent dat je spullen beschermd zijn tegen regen en vocht. Dit is vooral belangrijk als je in een gebied woont met onvoorspelbaar weer of als je van plan bent om op regenachtige dagen te gaan fietsen.

De Restrap Standard 8L Zwart is gemakkelijk te installeren op je fiets en heeft een verstelbare riem zodat je hem comfortabel over je schouder kunt dragen als je niet op de fiets zit. Bovendien maakt het elegante en minimalistische ontwerp het een perfecte keuze voor elke fietser die op zoek is naar een functionele en stijlvolle accessoire.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Standard Tas 8L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Standard Tas 8L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten