Restrap Small Tas 14L - Zwart

€ 109,99

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Restrap Small Tas 14L - Zwart

  • 1000D militaire kwaliteit gezond verstand
  • Nylon banden
  • Magnetisch vergrendelingssysteem voor een extra zak voer tot 1 liter.
  • Stuurtas

Omschrijving

De Restrap Small 14L Zwart is een onmisbare accessoire voor elke fietser die zijn spullen veilig en comfortabel wil meenemen. Gemaakt van militaire kwaliteit Cordura 1000D, is deze tas sterk en duurzaam en kan hij de meest extreme omstandigheden aan.

De verstelbare nylon bandjes maken het mogelijk om de tas aan elk type stuur aan te passen, terwijl het magnetische sluitsysteem het mogelijk maakt om een extra voedseltas van maximaal 1 liter toe te voegen. Op deze manier kunt u alles meenemen wat u nodig heeft voor uw fietstochten zonder u zorgen te maken over ruimtegebrek.

Bovendien heeft de Restrap Small 14L Zwart een elegant en functioneel ontwerp dat past bij elke fietsstijl. Met een capaciteit van 14 liter kunt u alles meenemen wat u nodig heeft voor uw fietstochten, van gereedschap en reserveonderdelen tot kleding en voedsel.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Small Tas 14L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Small Tas 14L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten