Restrap Rando Tas 11L Klein - Zwart

€ 186,99 € 149,99

Bespaar 20% (-€ 37,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Restrap Rando Tas 11L Klein - Zwart

  • Bagagedragertas voor en achter
  • Fidlock magnetische sluiting
  • 100% waterdicht
  • militaire rang
  • Gewicht: 795g
  • Grootte: 11 liter
  • Afmetingen: 30 x 20 x 20 cm

Omschrijving

De Restrap Rando 11L Small Black tas is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardige tas voor voor- en achterdragers. Met een inhoud van 11 liter is deze tas groot genoeg om alles mee te nemen wat je nodig hebt voor je fietsavonturen.

De tas heeft een Fidlock magnetische sluiting die gemakkelijk met één hand te openen en te sluiten is. Bovendien is hij 100% waterdicht, wat betekent dat je spullen beschermd zijn tegen regen en vocht. De tas heeft ook een militaire kwaliteit, wat betekent dat hij extreem sterk en duurzaam is.

Met een gewicht van slechts 795 gram is de Restrap Rando 11L Small Black tas licht genoeg om je prestaties op de fiets niet te beïnvloeden. Bovendien zijn de afmetingen van 30 x 20 x 20 cm compact genoeg om niet in de weg te zitten tijdens het fietsen.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige tas voor voor- en achterdragers die sterk, duurzaam en 100% waterdicht is, dan is de Restrap Rando 11L Small Black tas de perfecte keuze voor jou.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Rando Tas 11L Klein - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Rando Tas 11L Klein - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten