Restrap Race Musette Tas 3L - Zwart

€ 37,99 € 28,99

Bespaar 24% (-€ 9,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Restrap Race Musette Tas 3L - Zwart

  • 6oz nylon voering
  • Kliksluiting
  • Verstelbare schouderband
  • Inclusief interne elastische lus
  • Oprollen
  • Gewicht: 70g
  • Capaciteit: 3 L

Omschrijving

De zwarte Restrap Race Musette 3L tas is een onmisbare accessoire voor elke fietser die comfort en praktisch gemak zoekt tijdens het fietsen. Met een capaciteit van 3 liter is deze tas perfect om alles mee te nemen wat je nodig hebt tijdens je trainingen of wedstrijden.

De nylon voering van 6oz zorgt voor duurzaamheid en weerstand van de tas, terwijl de drukknopsluiting ervoor zorgt dat je spullen te allen tijde veilig zijn. Bovendien maakt de verstelbare schouderriem het mogelijk om de tas comfortabel te dragen, ongeacht je lengte of lichaamsbouw.

Een andere opvallende eigenschap van de zwarte Restrap Race Musette 3L tas is de interne elastische lus, waarmee je extra objecten binnenin de tas kunt vastzetten. Bovendien maakt het oprolbare ontwerp het mogelijk om de grootte van de tas aan te passen aan je behoeften.

Met een gewicht van slechts 70 gram is deze tas extreem licht en voegt geen extra gewicht toe aan je fiets. Kortom, de zwarte Restrap Race Musette 3L tas is een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar een praktische, duurzame en comfortabele tas om zijn spullen mee te nemen tijdens het fietsen.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Race Musette Tas 3L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Race Musette Tas 3L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten