Restrap Race Musette Tas 3L - Oranje

€ 33,99 € 24,99

Bespaar 26% (-€ 9,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Restrap Race Musette Tas 3L - Oranje

  • 6oz nylon voering
  • Kliksluiting
  • Verstelbare schouderband
  • Inclusief interne elastische lus
  • Oprollen
  • Gewicht: 70g
  • Capaciteit: 3 L

Omschrijving

De Restrap Race Musette 3L Oranje tas is de perfecte aanvulling voor elke fietser die op zoek is naar een praktische en comfortabele oplossing om hun spullen tijdens het fietsen mee te nemen. Met een capaciteit van 3 liter is deze tas groot genoeg om alles mee te nemen wat je nodig hebt zonder ongemakkelijk of zwaar te zijn.

De 6oz nylon voering zorgt voor duurzaamheid en weerstand van de tas, terwijl de drukknopsluiting ervoor zorgt dat je spullen altijd veilig zijn. Bovendien maakt de verstelbare schouderriem het mogelijk om de tas comfortabel te dragen, ongeacht je lengte of lichaamsbouw.

Een andere opvallende eigenschap van de Restrap Race Musette 3L Oranje tas is de interne elastische lus, waarmee je extra objecten kunt vastzetten zonder je zorgen te hoeven maken over hun veiligheid. En wanneer je hem niet gebruikt, kan de tas gemakkelijk worden opgerold om hem overal op te bergen.

Met een gewicht van slechts 70 gram is de Restrap Race Musette 3L Oranje tas een lichte en praktische keuze voor elke fietser die op zoek is naar een veelzijdige en functionele transportoplossing. Koop de jouwe en geniet van comfort en veiligheid tijdens je fietstochten!

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Race Musette Tas 3L - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Race Musette Tas 3L - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten