Restrap Race Aero Tas 7L - Zwart

€ 119,99 € 94,99

Bespaar 21% (-€ 25,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties Restrap Race Aero Tas 7L - Zwart

  • Stuurtas
  • Lasergesneden mouw
  • 100% waterdicht
  • Bevat magnetische Fidlock-gesp
  • Reflecterende details
  • Gewicht: 260g
  • Capaciteit: 7 L

Omschrijving

De Restrap Race Aero 7L Zwart is de perfecte aanvulling voor fietsers die op zoek zijn naar een praktische en functionele opslagoplossing voor hun fietstochten. Deze stuurtas heeft een lasergesneden hoes die hem een aerodynamische en moderne uitstraling geeft.

Bovendien is de Restrap Race Aero 7L Zwart 100% waterdicht, waardoor hij ideaal is voor regenachtige dagen of voor degenen die genieten van fietstochten op natte terreinen. De tas heeft ook een Fidlock magnetische gesp die gemakkelijke toegang tot de inhoud mogelijk maakt.

De Restrap Race Aero 7L Zwart heeft ook reflecterende details die de zichtbaarheid van de fietser bij weinig licht vergroten. Met een gewicht van slechts 260 g en een capaciteit van 7 L is deze tas groot genoeg om alles mee te nemen wat je nodig hebt voor je fietstochten zonder te volumineus te zijn.

Kortom, de Restrap Race Aero 7L Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een praktische, functionele en waterbestendige stuurtas. Met zijn aerodynamische ontwerp en reflecterende details is deze tas een geweldige toevoeging aan elke fietsuitrusting.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Race Aero Tas 7L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Race Aero Tas 7L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten