Restrap Pannier Fietstas 22L - Groen

€ 119,99 € 89,99

Bespaar 25% (-€ 30,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Restrap Pannier Fietstas 22L - Groen

  • Bagagedragertas voor en achter
  • Gespen aan de zijkant
  • Verstelbaar op rails van 10mm tot 16mm
  • Reflecterende details
  • 100% waterdicht
  • Gewicht: 910 gram
  • Capaciteit: 22 L

Omschrijving

De Restrap Pannier 22L Groen is een voor- en achterdrager tas die perfect past op rails van 10mm tot 16mm. Met een capaciteit van 22 liter is deze tas ideaal om alles mee te nemen wat je nodig hebt tijdens je fietstochten.

De zijdelingse ontgrendelingsgespen maken het gemakkelijk in gebruik en aan te passen, terwijl de reflecterende details de zichtbaarheid bij weinig licht vergroten. Bovendien is deze tas 100% waterdicht, wat betekent dat je spullen beschermd zijn tegen regen en vocht.

Met een gewicht van slechts 910 gram is de Restrap Pannier 22L Groen licht en gemakkelijk te dragen. Of je nu een weekendje weg gaat of gewoon je spullen naar het werk moet brengen, deze tas is een uitstekende keuze voor elke fietser.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Pannier Fietstas 22L - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Enkele Fietstassen

Klanten die Restrap Pannier Fietstas 22L - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten