Restrap Large Tas 17L - Zwart

€ 161,99 € 119,95

Bespaar 26% (-€ 42,04)

4-5 Werkdagen

Specificaties Restrap Large Tas 17L - Zwart

  • 1000D militaire kwaliteit gezond verstand
  • Nylon banden
  • Magnetisch vergrendelingssysteem voor een extra zak voedsel tot 3 liter.
  • Stuurtas

Omschrijving

De Restrap Large 17L Zwart is de perfecte aanvulling voor elke fietser die alles wat nodig is voor zijn fietsavonturen bij zich moet hebben. Gemaakt van 1000D militaire kwaliteit cordura, is deze tas sterk en duurzaam en kan hij de meest veeleisende omstandigheden aan.

De nylon riemen zorgen voor een stevige en comfortabele grip, terwijl het magnetische pin-systeem het mogelijk maakt om een extra voedseltas van maximaal 3 liter toe te voegen. Bovendien maakt het compacte en functionele ontwerp het ideaal om aan het stuur van de fiets te dragen.

Met een capaciteit van 17 liter is de Restrap Large Bag groot genoeg om alles wat nodig is voor een fietstocht mee te nemen, van gereedschap en reserveonderdelen tot kleding en voedsel. Als je op zoek bent naar een sterke, functionele en hoogwaardige tas, is de Restrap Large 17L Zwart de perfecte keuze.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Large Tas 17L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Large Tas 17L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten