Restrap Fork Tas 5L - Zwart

€ 58,99 € 44,99

Bespaar 24% (-€ 14,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties Restrap Fork Tas 5L - Zwart

  • 100% waterdicht
  • Capaciteit: 5 L
  • 20mm banden
  • Breedte 17cm x Hoogte 30cm x Diepte 12cm
  • Frametas

Omschrijving

De Restrap Fork 5L Zwart is een onmisbare accessoire voor elke fietser die alles wat hij nodig heeft tijdens zijn fietstochten wil meenemen. Met een capaciteit van 5 liter is deze tas perfect voor het opbergen van gereedschap, reservebanden, voedsel en andere benodigdheden.

Bovendien is de Restrap Fork 5L Zwart 100% waterdicht, wat betekent dat uw spullen beschermd zijn tegen regen en vocht. De 20 mm bandjes zorgen ervoor dat de tas tijdens de hele rit op zijn plaats blijft, terwijl de breedte van 17 cm, hoogte van 30 cm en diepte van 12 cm hem perfect maken om op het frame van uw fiets te plaatsen.

Met de Restrap Fork 5L Zwart kunt u genieten van uw fietstochten zonder u zorgen te maken over ruimtegebrek of de veiligheid van uw spullen. Koop hem nu en geniet van de vrijheid om zonder grenzen te fietsen!

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Fork Tas 5L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Restrap Fork Tas 5L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten