Restrap Double Roll Tas 14L - Zwart

€ 23,99 € 19,99

Bespaar 17% (-€ 4,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties Restrap Double Roll Tas 14L - Zwart

  • 100% waterdicht
  • Capaciteit: 14 L

Omschrijving

De Restrap Double Roll 14L Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een robuuste en duurzame opslagoplossing. Met een capaciteit van 14 liter is deze tas groot genoeg om alles mee te nemen wat je nodig hebt voor je fietsavonturen.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze tas is de 100% waterdichtheid. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je spullen beschermd zijn tegen regen en vocht, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

De Restrap Double Roll 14L Zwart is ook zeer gemakkelijk te gebruiken. Hij kan worden gemonteerd op de bagagedrager van je fiets en wordt vastgezet met verstelbare riemen. Bovendien heeft hij een oprolbare sluiting waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen terwijl je onderweg bent.

Kortom, als je op zoek bent naar een robuste, duurzame en gemakkelijk te gebruiken tas voor je fietsavonturen, dan is de Restrap Double Roll 14L Zwart een uitstekende keuze. Met zijn capaciteit van 14 liter en 100% waterdichtheid kun je alles meenemen wat je nodig hebt, ongeacht de weersomstandigheden.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Double Roll Tas 14L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Restrap Double Roll Tas 14L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten