Restrap City Loader Tas 20L - Zwart

€ 183,99 € 139,99

Bespaar 24% (-€ 44,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Restrap City Loader Tas 20L - Zwart

  • Capaciteit: 20 L
  • Gewicht: 1,6 kg
  • 100% waterdicht
  • Stuurtas

Omschrijving

De Restrap City Loader 20L Zwart is de perfecte aanvulling voor stedelijke fietsers die alles wat ze nodig hebben voor hun dagelijkse leven bij zich moeten hebben. Met een capaciteit van 20 liter is deze tas ideaal om uw bezittingen comfortabel en veilig te vervoeren.

Met een gewicht van 1,6 kg is de Restrap City Loader 20L Zwart licht en gemakkelijk te dragen. Bovendien past het ergonomische ontwerp perfect bij de vorm van het stuur van uw fiets, zodat u het kunt meenemen zonder dat het u stoort tijdens het trappen.

De Restrap City Loader 20L Zwart is 100% waterdicht, wat betekent dat uw bezittingen beschermd zijn tegen regen en vocht. Bovendien heeft het verschillende compartimenten en zakken zodat u uw spullen efficiënt kunt organiseren.

Kortom, als u op zoek bent naar een stevige, comfortabele en functionele tas voor uw stedelijke fietstochten, dan is de Restrap City Loader 20L Zwart de perfecte keuze. Koop het en geniet van de stad op twee wielen!

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap City Loader Tas 20L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Tassen

Klanten die Restrap City Loader Tas 20L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten