Restrap City Loader Tas 20L - Groen

€ 163,99
5-6 Werkdagen

Specificaties Restrap City Loader Tas 20L - Groen

  • Capaciteit: 20 L
  • Gewicht: 1,6 kg
  • 100% waterdicht
  • Stuurtas

Omschrijving

De Restrap City Loader 20L Groene Fietstas is de perfecte aanvulling voor stedelijke fietsers die alles wat ze nodig hebben voor hun dagelijkse leven moeten meenemen. Met een capaciteit van 20 liter is deze tas ideaal om uw bezittingen comfortabel en veilig te vervoeren.

Met een gewicht van 1,6 kg is de Restrap City Loader 20L Groene Fietstas licht en gemakkelijk te dragen. Bovendien past het ergonomische ontwerp perfect bij de vorm van het stuur van uw fiets, zodat u het kunt meenemen zonder dat het u hindert tijdens het trappen.

De Restrap City Loader 20L Groene Fietstas is 100% waterdicht, wat betekent dat uw bezittingen beschermd zijn tegen regen en vocht. Bovendien garandeert het stevige en duurzame ontwerp dat u er lang van kunt genieten.

Kortom, als u op zoek bent naar een stuur tas die u in staat stelt om alles wat u nodig heeft comfortabel en veilig te dragen, dan is de Restrap City Loader 20L Groene Fietstas de perfecte keuze. Koop het en geniet van uw fietstochten als nooit tevoren!

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap City Loader Tas 20L - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap City Loader Tas 20L - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten