Restrap City Tas 2L Groot - Groen

€ 58,99 € 46,99

Bespaar 20% (-€ 12,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Restrap City Tas 2L Groot - Groen

  • 100% waterdicht
  • Capaciteit: 2 L
  • Veganistisch PU
  • Elastische bodemband
  • Gewicht: 150g
  • Zadeltas

Omschrijving

De Restrap City 2L Large Groen is een uitstekende keuze voor stedelijke fietsers die hun spullen veilig en comfortabel willen meenemen. Met een capaciteit van 2 liter is deze tas groot genoeg om het essentiële mee te nemen, zoals een jas, een fles water en een paar gereedschappen.

Deze tas is gemaakt van veganistisch PU, wat hem waterbestendig en duurzaam maakt. Bovendien heeft hij een elastische onderste riem die perfect past bij het zadel van de fiets, waardoor hij zeer gemakkelijk te installeren en te verwijderen is. Met een gewicht van slechts 150 gram is deze tas zeer licht en voegt geen extra gewicht toe aan de fiets.

De Restrap City 2L Large Groen is 100% waterdicht, wat betekent dat uw spullen beschermd zijn tegen regen en vocht. Bovendien maakt zijn stijlvolle en moderne ontwerp hem perfect voor elke stedelijke fietser die zijn spullen veilig en comfortabel wil meenemen.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap City Tas 2L Groot - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadeltassen

Klanten die Restrap City Tas 2L Groot - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten