Restrap City Tas 1L - Zwart

€ 46,99 € 29,99

Bespaar 36% (-€ 17,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Restrap City Tas 1L - Zwart

  • 100% waterdicht
  • Capaciteit: 1 L
  • Veganistisch PU
  • Gewicht: 120g
  • Stuurtas

Omschrijving

De Restrap City 1L Zwart is een uitstekende keuze voor stedelijke fietsers die hun spullen veilig en comfortabel willen meenemen. Met een capaciteit van 1 liter is deze tas perfect voor het opbergen van kleine voorwerpen zoals sleutels, portemonnee, mobiele telefoon of gereedschap.

Deze tas is gemaakt van veganistisch PU, wat hem sterk en duurzaam maakt. Bovendien is hij 100% waterdicht, wat betekent dat je spullen beschermd zijn tegen regen en vocht. Met een gewicht van 120 gram is hij zeer licht en gemakkelijk te dragen.

De Restrap City 1L Zwart tas wordt aan het stuur van de fiets bevestigd, zodat je je spullen altijd bij de hand en in het zicht hebt. Bovendien maakt het elegante en minimalistische ontwerp het tot een perfect accessoire voor elke fietsstijl.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap City Tas 1L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap City Tas 1L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten