Restrap City Tas 1.2L Klein - Zwart

€ 53,99 € 37,99

Bespaar 30% (-€ 16,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties Restrap City Tas 1.2L Klein - Zwart

  • 100% waterdicht
  • Capaciteit: 1,2 L
  • Veganistisch PU
  • Elastische bodemband
  • Gewicht: 130g
  • Zadeltas

Omschrijving

De Restrap City 1,2L Small Black is een uitstekende keuze voor stedelijke fietsers die hun spullen veilig en comfortabel willen meenemen. Met een capaciteit van 1,2 liter is deze tas groot genoeg om het essentiële mee te nemen, zoals een camera, gereedschap en een mobiele telefoon.

De tas is gemaakt van veganistisch PU, wat hem waterbestendig en duurzaam maakt. Bovendien heeft hij een elastische onderste riem die gemakkelijk past op de meeste fietszadels, waardoor hij zeer eenvoudig te installeren en te verwijderen is. Met een gewicht van slechts 130 gram is deze tas zeer licht en voegt geen extra gewicht toe aan de fiets.

De Restrap City 1,2L Small Black tas is 100% waterdicht, wat betekent dat uw spullen beschermd zijn tegen regen en vocht. Bovendien maakt zijn stijlvolle en minimalistische ontwerp hem perfect voor elke stedelijke fietser die een verfijnde stijl wil behouden tijdens het reizen door de stad.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap City Tas 1.2L Klein - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Restrap City Tas 1.2L Klein - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten