Restrap City Tas 1.2L Klein - Groen

€ 53,99 € 39,99

Bespaar 26% (-€ 14,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Restrap City Tas 1.2L Klein - Groen

  • 100% waterdicht
  • Capaciteit: 1,2 L
  • Veganistisch PU
  • Elastische bodemband
  • Gewicht: 130g
  • Zadeltas

Omschrijving

De Restrap City 1,2L Small Green is de perfecte aanvulling voor stedelijke fietsers die hun persoonlijke spullen veilig en comfortabel willen meenemen. Met een capaciteit van 1,2 liter is deze tas ideaal voor het opbergen van kleine voorwerpen zoals sleutels, portemonnee, mobiele telefoon of gereedschap.

Deze tas is gemaakt van veganistisch PU, een sterk en duurzaam materiaal dat de bescherming van uw persoonlijke spullen garandeert in geval van regen of vochtigheid. Bovendien heeft het een elastische onderste riem die de tas veilig en stabiel aan het zadel kan bevestigen.

Met een gewicht van slechts 130 gram is de Restrap City 1,2L Small Green zeer licht en voegt geen extra gewicht toe aan uw fiets. Bovendien past het compacte en elegante ontwerp perfect bij elke stijl van stedelijke fiets.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap City Tas 1.2L Klein - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadeltassen

Klanten die Restrap City Tas 1.2L Klein - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten