Restrap Brompton Tas 1.2L - Zwart

€ 52,99 € 39,99

Bespaar 25% (-€ 13,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Restrap Brompton Tas 1.2L - Zwart

  • Verstelbaar op M- en H-sturen
  • 100% waterdicht
  • Veganistische PU-afwerking
  • Capaciteit: 1,2 L
  • Gewicht: 134g

Omschrijving

De Restrap Brompton 1,2L Zwart is de perfecte aanvulling voor je Brompton fiets. Deze tas is verstelbaar voor M en H sturen, waardoor het zeer veelzijdig en gemakkelijk te installeren is. Bovendien, met een capaciteit van 1,2 liter, kun je alles wat je nodig hebt tijdens je fietstochten meenemen.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze tas is de 100% waterdichtheid. Dit betekent dat je het in alle weersomstandigheden kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over de inhoud van de tas. Bovendien geeft de veganistische PU-afwerking het een vleugje elegantie en duurzaamheid.

Met een gewicht van slechts 134 gram is de Restrap Brompton 1,2L Zwart zeer licht en voegt geen extra gewicht toe aan je fiets. Bovendien, het compacte en functionele ontwerp stelt je in staat om je persoonlijke spullen veilig en georganiseerd mee te nemen.

Kortom, als je op zoek bent naar een stevige, waterdichte en gemakkelijk te installeren tas voor je Brompton fiets, dan is de Restrap Brompton 1,2L Zwart de perfecte keuze voor jou. Aarzel niet langer en haal het in huis om te genieten van je fietstochten met totale comfort en veiligheid.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Brompton Tas 1.2L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Brompton Tas 1.2L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten