Restrap Brompton Tas 1.2L - Groen

€ 52,99 € 39,99

Bespaar 25% (-€ 13,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties Restrap Brompton Tas 1.2L - Groen

  • Verstelbaar op M- en H-sturen
  • 100% waterdicht
  • Veganistische PU-afwerking
  • Capaciteit: 1,2 L
  • Gewicht: 134g

Omschrijving

De Groene Restrap Brompton 1,2L Tas is de perfecte aanvulling voor jouw Brompton fiets. Deze tas is verstelbaar voor de M en H sturen, waardoor het zeer veelzijdig en gemakkelijk te installeren is. Bovendien heeft het een capaciteit van 1,2 liter, waardoor je alles wat je nodig hebt tijdens je fietstocht mee kunt nemen.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze tas is dat het 100% waterdicht is, wat betekent dat je spullen altijd beschermd zijn tegen regen en vochtigheid. Bovendien geeft de veganistische PU-afwerking het een elegante en moderne uitstraling.

Met een gewicht van slechts 134 gram is de Groene Restrap Brompton 1,2L Tas zeer lichtgewicht en voegt geen extra gewicht toe aan je fiets. Bovendien maakt het compacte en functionele ontwerp het ideaal om je persoonlijke spullen veilig en comfortabel mee te nemen.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Brompton Tas 1.2L - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Brompton Tas 1.2L - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten