Restrap Bar Pack Tas 10L - Zwart

€ 124,99

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Restrap Bar Pack Tas 10L - Zwart

  • Stuurtas
  • Gewicht: 585g
  • Capaciteit: 10 L
  • 100% waterdicht
  • Hypalon sluiting
  • Inclusief mini D-lock koffer
  • Nylon voering

Omschrijving

De Restrap Bar Pack 10L Zwart is een essentieel accessoire voor elke fietser die zijn spullen tijdens fietstochten moet meenemen. Deze stuurzak heeft een capaciteit van 10 liter, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die veel spullen moeten meenemen.

Bovendien is de Restrap Bar Pack 10L Zwart 100% waterdicht, wat betekent dat je spullen beschermd zijn tegen regen en vocht. De Hypalon-sluiting zorgt ervoor dat de tas gesloten blijft en je spullen niet tijdens de rit eruit vallen.

De Restrap Bar Pack 10L Zwart bevat ook een mini D-lock hoes, waardoor je je fiets op slot kunt zetten op een veilige en comfortabele manier. De nylon voering van de tas zorgt ervoor dat je spullen beschermd zijn tegen krassen en stoten.

Met een gewicht van 585 gram is de Restrap Bar Pack 10L Zwart een lichtgewicht en gemakkelijk te dragen optie. Als je op zoek bent naar een sterke, duurzame en ruime stuurzak, dan is de Restrap Bar Pack 10L Zwart de perfecte keuze voor jou.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Bar Pack Tas 10L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurtassen

Klanten die Restrap Bar Pack Tas 10L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten