Remhendel BLB TT Zilver

48-72hrs

Specificaties Remhendel BLB TT Zilver

  • Lichtgewicht en elegrant, gemaakt voor interne remkabels.
  • Geschikt voor elke stuur met 18-24mm binnendiameter.
  • Per stuk verkocht.
  • Gemaakt van aluminium.
  • Gewicht van één remhendel: 47gr.

Omschrijving

De BLB TT Zilver remhendel is een lichtgewicht en elegante remhendel die speciaal is ontworpen voor interne remkabels.

Deze remhendel is geschikt voor elk stuur met een binnendiameter van 18-24mm. Het is belangrijk om te weten dat deze remhendel per stuk wordt verkocht, dus als je beide remhendels wilt vervangen, moet je er twee bestellen.

De BLB TT Zilver remhendel is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een duurzame en stevige constructie. Het gewicht van één remhendel is slechts 47 gram, wat betekent dat deze remhendel niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan het verminderen van het totale gewicht van je fiets.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle remhendel voor je fiets, dan is de BLB TT Zilver remhendel een uitstekende keuze. Met zijn lichte gewicht, elegante ontwerp en duurzame constructie, zal deze remhendel je helpen om veilig en comfortabel te rijden op de weg of op het parcours.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews Remhendel BLB TT Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Remhendels

Klanten die Remhendel BLB TT Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten