Raw Santafixie Wielerbroek

€ 84,95 € 29,99

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Raw Santafixie Wielerbroek

  • Ademende mesh braces.
  • Stof gemaakt in Italië, Spaans ontwerp en de assemblage in China.
  • Belangrijkste stof: 190 gsm semi-compressie Lycra gemaakt in Italië. 83% polyester, 17% elasthaan.
  • Secundaire stof gemaakt in de VS: 240 gsm Lycra 82% Polyester 18% Spandex.
  • +50. UVA-bescherming.
  • Low density Chamois.
  • 4cm zoom band, Injected Silicone Lycra gemaakt in Italië.

Omschrijving

We stellen jullie exclusief het Raw Santafixie Team voor uit seizoen 2015. Deze uitrusting werd gedragen tijdens de deelname aan verschillende criteriums op wereldniveau, zoals de Red Hook Crit in Brooklyn en Londen, en spaanse criteriums zoals in Oñati, Valencia, Pontevedra en Barcelona.
Het Raw Santafixie Team werd geboren uit de unie tussen het tijdschrift Raw Cycling Mag en Santafixie.com. Nadien kwamen er sponsors bij zoals Dosnoventa, Oxego, Roodol en andere.

Met de productkennis van We outdoor en textiel geproduceerd in de Verenigde Staten en Italië, is deze uitrusting voorbestemd voor exclusiviteit en kwaliteit. Het ademend ontwerp past zich perfect aan aan de huid en in de achterzakken kan je je energierepen kwijt voor tijdens lange ritten. De korte broek uit elastische stof met gewatteerd oppervlakte helpt je comfortabel op de fiets te voelen.

We spreken hier over een oplage van slechts 15 stuks wereldwijd. Wanneer deze voorraad uitgeput is, zullen er geen meer bijgemaakt worden. Zowel de trui als de korte broek zijn enkel beschikbaar bij Santafixie.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

\n

Andere producten van Fietsbroeken

Klanten die Raw Santafixie Wielerbroek kochten, kochten ook

Recent bekeken producten