Rains Weekend Tote Zak - Zwart

€ 95,00 € 80,75

Bespaar 15% (-€ 14,25)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Rains Weekend Tote Zak - Zwart

  • Een hoofdvak met twee binnenvakken en een buitenvak met ritssluiting
  • Afmetingen: H 45 cm x L 58 cm x B 22 cm
  • Inhoud: 28 liter
  • 50% polyurethaan, 50% polyester
  • Stofkolomdruk: 8000 mm
  • Waterafstotende ritssluiting
  • Handgrepen van webbing

Omschrijving

De classic Weekend Tote-reistas van Rains kan overal voor gebruikt worden. De tas is ontworpen voor korte weekendtrips of langere vakanties, maar ook voor voor dagelijks gebruik.

De tote bag heeft een groot hoofdvak, met een inhoud van ongeveer 28 liter. Het is volledig gemaakt van hoogwaardige waterdichte materialen, zodat je spullen altijd droog blijven.

Over Rains

Rains werd opgericht in 2011 in Denemarken en heeft specifieke perspectieven aan de markt van de klassieke regenkleding toegevoegd. Met hun kosmopolitische stijl regenkleding biedt Rains veel comfort voor de regen zodat regen geen belemmering vormt om nieuwe avonturen te beleven.

Al onze producten worden geproduceerd in fabrieken met meer dan 15 jaar ervaring met de kwaliteitregenkleding en kledingprestaties. De fabrieken voldoen aan onze hoge standaarden die, onder andere, voorzien in ziektekostenverzekering, goede werkschema's en een schone omgeving voor alle personen betrokken bij het productieproces. Dit zijn de elementen die de Rainfabrieken zeer aantrekkelijk maken voor specialisten in regenkledij.

Alle componenten van onze producten bereiken de normen van REACH (Europese chemische normen) en dragen het Ecotex 100 certificaat voor het milieu te waarborgen. Samen met internationale testcentra testen we voortdurend de onderdelen van onze producten om te zorgen dat de hoogste normen worden gewaarborgd.

Andere producten van Rugzakken

Klanten die Rains Weekend Tote Zak - Zwart kochten, kochten ook

Klanten die Rains Weekend Tote Zak - Zwart kochten, kochten ook