• Stockverkoop

Rains Msn Bag - Charcoal

€ 70,00 € 44,99

Bespaar 36% (-€ 25,01)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Rains Msn Bag - Charcoal

  • 2 verstelbare schouderbanden.
  • Ruimte: 1 Hoofdvak.
  • Afmetingen: H 39 cm x B 35 cm x D 14 cm.
  • Volume: Ong. 19 liter.
  • Samenstelling: 50 %, PU (polyurethaan), 50% polyester.
  • Kolomdruk: 8000 mm.

Omschrijving

De Msn Bag is geïnspireerd door de klassieke rugzak. Het beschikt over een groot compartiment die kan worden afgesloten met twee haken. De twee verstelbare schouderbanden zorgen voor een comfortabele ervaring. Perfect voor uw computer of documenten droog te houden op een regenachtige dag.

Over Rains

Rains werd opgericht in 2011 in Denemarken en heeft specifieke perspectieven aan de markt van de klassieke regenkleding toegevoegd. Met hun kosmopolitische stijl regenkleding biedt Rains veel comfort voor de regen zodat regen geen belemmering vormt om nieuwe avonturen te beleven.

Al onze producten worden geproduceerd in fabrieken met meer dan 15 jaar ervaring met de kwaliteitregenkleding en kledingprestaties. De fabrieken voldoen aan onze hoge standaarden die, onder andere, voorzien in ziektekostenverzekering, goede werkschema's en een schone omgeving voor alle personen betrokken bij het productieproces. Dit zijn de elementen die de Rainfabrieken zeer aantrekkelijk maken voor specialisten in regenkledij.

Alle componenten van onze producten bereiken de normen van REACH (Europese chemische normen) en dragen het Ecotex 100 certificaat voor het milieu te waarborgen. Samen met internationale testcentra testen we voortdurend de onderdelen van onze producten om te zorgen dat de hoogste normen worden gewaarborgd.

Reviews Rains Msn Bag - Charcoal

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsrugzakken

Klanten die Rains Msn Bag - Charcoal kochten, kochten ook

Recent bekeken producten