Rains Backpack - Zwart

€ 79,95 € 63,96

Bespaar 20% (-€ 15,99)

1 Review
100% of 100

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Rains Backpack - Zwart

 • Ruimte: 1 hoofdvak, een 13´´ of 15´´ binnen vak voor laptop.
 • Telefoon vak aan achterzijde.
 • Twee verstelbare schouderbanden.
 • Afmetingen: H47 cm x B29 cm x D 10,5 cm.
 • Volume: Ongeveer 14,3 liter.
 • Column druk: 8000mm.

Omschrijving

De Rains Backpack in het zwart is een ideale rugzak voor fietsers. Met een hoofdvak en een binnen vak voor een 13´´ of 15´´ laptop, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Daarnaast heeft de rugzak een handig telefoon vak aan de achterzijde, zodat je altijd snel bij je telefoon kunt.

De twee verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat de rugzak comfortabel op je rug zit tijdens het fietsen. De afmetingen van de rugzak zijn H47 cm x B29 cm x D 10,5 cm en het volume is ongeveer 14,3 liter. De column druk van 8000mm zorgt ervoor dat de rugzak waterdicht is en je spullen droog blijven tijdens een regenbui.

Kortom, de Rains Backpack is een praktische en stijlvolle rugzak voor fietsers die op zoek zijn naar een waterdichte oplossing voor het meenemen van hun spullen.

Over Rains

Rains werd opgericht in 2011 in Denemarken en heeft specifieke perspectieven aan de markt van de klassieke regenkleding toegevoegd. Met hun kosmopolitische stijl regenkleding biedt Rains veel comfort voor de regen zodat regen geen belemmering vormt om nieuwe avonturen te beleven.

Al onze producten worden geproduceerd in fabrieken met meer dan 15 jaar ervaring met de kwaliteitregenkleding en kledingprestaties. De fabrieken voldoen aan onze hoge standaarden die, onder andere, voorzien in ziektekostenverzekering, goede werkschema's en een schone omgeving voor alle personen betrokken bij het productieproces. Dit zijn de elementen die de Rainfabrieken zeer aantrekkelijk maken voor specialisten in regenkledij.

Alle componenten van onze producten bereiken de normen van REACH (Europese chemische normen) en dragen het Ecotex 100 certificaat voor het milieu te waarborgen. Samen met internationale testcentra testen we voortdurend de onderdelen van onze producten om te zorgen dat de hoogste normen worden gewaarborgd.

Reviews Rains Backpack - Zwart

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. nispero1

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Mooi, zoals op de foto

Andere producten van Aanbiedingen

Klanten die Rains Backpack - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten