Rains Backpack - Zwart

€ 79,95 € 67,96

Bespaar 15% (-€ 11,99)

Slechts één exemplaar op voorraad!

2-4 Werkdagen

Specificaties Rains Backpack - Zwart

  • Ruimte: 1 hoofdvak, een 13´´ of 15´´ binnen vak voor laptop.
  • Telefoon vak aan achterzijde.
  • Twee verstelbare schouderbanden.
  • Afmetingen: H47 cm x B29 cm x D 10,5 cm.
  • Volume: Ongeveer 14,3 liter.
  • Column druk: 8000mm.

Omschrijving

De rugzak van Rains is perfect voor het droog houden van uw computer of documenten op een regenachtige dag. De rugzak is voorzien van één hoofdvak en heeft tevens ook een laptop vak. Het geheel is afgesloten met een één haakfunctie. De twee verstelbare schouderbanden zullen zorgen voor een comfortabele ervaring. Er is een verborgen vak voor je telefoon aan de achterzijde van de rugzak, deze geeft je snel toegang wanneer je onderweg bent.

Over Rains

Rains werd opgericht in 2011 in Denemarken en heeft specifieke perspectieven aan de markt van de klassieke regenkleding toegevoegd. Met hun kosmopolitische stijl regenkleding biedt Rains veel comfort voor de regen zodat regen geen belemmering vormt om nieuwe avonturen te beleven.

Al onze producten worden geproduceerd in fabrieken met meer dan 15 jaar ervaring met de kwaliteitregenkleding en kledingprestaties. De fabrieken voldoen aan onze hoge standaarden die, onder andere, voorzien in ziektekostenverzekering, goede werkschema's en een schone omgeving voor alle personen betrokken bij het productieproces. Dit zijn de elementen die de Rainfabrieken zeer aantrekkelijk maken voor specialisten in regenkledij.

Alle componenten van onze producten bereiken de normen van REACH (Europese chemische normen) en dragen het Ecotex 100 certificaat voor het milieu te waarborgen. Samen met internationale testcentra testen we voortdurend de onderdelen van onze producten om te zorgen dat de hoogste normen worden gewaarborgd.

Andere producten van Rugzakken

Klanten die Rains Backpack - Zwart kochten, kochten ook

Klanten die Rains Backpack - Zwart kochten, kochten ook