Rains Backpack Mini Rugzak - Blue

€ 75,00 € 63,75

Bespaar 15% (-€ 11,25)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Rains Backpack Mini Rugzak - Blue

  • Omlaag aan de top.
  • Hoek sluiten.
  • Zak voor mobiele telefoon met rits achteraan.
  • Instelbare beugels.
  • Interne notitieboekmouw 13".
  • 50% polyethyleen, 50% polyurethaan.
  • Hoogte: 39 cm W: 27 cm D: 8 cm.
  • Inhoud tot 8,5 liter.

Omschrijving

De Rains Backpack Mini is het zusje van de Rains Backpack met 40cm hoogte maar met dezelfde karakteristieken. Ideaal om uw computer of documenten droog te houden op een regenachtige dag. Het heeft een hoofdvak en een binnenvak voor de 13" laptop. De bovenste flapsluiting is van het haaktype. Het heeft een verborgen telefoonzak aan de achterkant van de tas, die snelle toegang biedt wanneer u onderweg bent. De Rains Mini rugzak is ideaal voor de stadsrijder en zorgt voor stabiliteit dankzij de verstelbare riemen.

Over Rains

Rains werd opgericht in 2011 in Denemarken en heeft specifieke perspectieven aan de markt van de klassieke regenkleding toegevoegd. Met hun kosmopolitische stijl regenkleding biedt Rains veel comfort voor de regen zodat regen geen belemmering vormt om nieuwe avonturen te beleven.

Al onze producten worden geproduceerd in fabrieken met meer dan 15 jaar ervaring met de kwaliteitregenkleding en kledingprestaties. De fabrieken voldoen aan onze hoge standaarden die, onder andere, voorzien in ziektekostenverzekering, goede werkschema's en een schone omgeving voor alle personen betrokken bij het productieproces. Dit zijn de elementen die de Rainfabrieken zeer aantrekkelijk maken voor specialisten in regenkledij.

Alle componenten van onze producten bereiken de normen van REACH (Europese chemische normen) en dragen het Ecotex 100 certificaat voor het milieu te waarborgen. Samen met internationale testcentra testen we voortdurend de onderdelen van onze producten om te zorgen dat de hoogste normen worden gewaarborgd.

Andere producten van Rugzakken

Klanten die Rains Backpack Mini Rugzak - Blue kochten, kochten ook

Klanten die Rains Backpack Mini Rugzak - Blue kochten, kochten ook