Rains Backpack - Blauw

€ 79,95 € 63,96

Bespaar 20% (-€ 15,99)

48-72hrs

Specificaties Rains Backpack - Blauw

  • Ruimte: 1 hoofdvak, een 13´´ of 15´´ binnen vak voor laptop.
  • Telefoon vak aan achterzijde.
  • Twee verstelbare schouderbanden.
  • Afmetingen: H47 cm x B29 cm x D 10,5 cm.
  • Volume: Ongeveer 14,3 liter.
  • Column druk: 8000mm.

Omschrijving

De rugzak Rains Backpackis van hoge kwaliteit en waterdicht. De tas is gemaakt van polyurethaan en polyester, inclusief de voering. Het heeft een groot hoofdcompartiment met een capaciteit voor een 13-inch laptop.

Dit is een ideale rugzak voor dagelijks gebruik. Met een capaciteit van 14,3 liter neem je al je benodigdheden met je mee. Bovendien heeft het een zak met ritssluiting aan de achterkant om je telefoon in op te bergen. De RAINS-rugzak is de best verkochte rugzak bij Santafixie.

Over Rains

Rains werd opgericht in 2011 in Denemarken en heeft specifieke perspectieven aan de markt van de klassieke regenkleding toegevoegd. Met hun kosmopolitische stijl regenkleding biedt Rains veel comfort voor de regen zodat regen geen belemmering vormt om nieuwe avonturen te beleven.

Al onze producten worden geproduceerd in fabrieken met meer dan 15 jaar ervaring met de kwaliteitregenkleding en kledingprestaties. De fabrieken voldoen aan onze hoge standaarden die, onder andere, voorzien in ziektekostenverzekering, goede werkschema's en een schone omgeving voor alle personen betrokken bij het productieproces. Dit zijn de elementen die de Rainfabrieken zeer aantrekkelijk maken voor specialisten in regenkledij.

Alle componenten van onze producten bereiken de normen van REACH (Europese chemische normen) en dragen het Ecotex 100 certificaat voor het milieu te waarborgen. Samen met internationale testcentra testen we voortdurend de onderdelen van onze producten om te zorgen dat de hoogste normen worden gewaarborgd.

Reviews Rains Backpack - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsrugzakken

Klanten die Rains Backpack - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten