Radius Remklauw AS4.1 - Zilver

48-72hrs

Specificaties Radius Remklauw AS4.1 - Zilver

  • Road caliper Remklauw.
  • Constructie van gesmede legering.
  • Gewicht: 195 g.
  • Bereik van 46-57 mm.
  • Aangepaste pads

Omschrijving

De Radius Remklauw AS4.1 Zilver is een uitstekende keuze voor wielrenners die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame remklauw. Deze remklauw is speciaal ontworpen voor gebruik op de weg en biedt een uitstekende remkracht en controle, zelfs bij hoge snelheden.

De remklauw is gemaakt van gesmede legering, wat zorgt voor een lichtgewicht en stijve constructie die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Met een gewicht van slechts 195 g is deze remklauw een van de lichtste op de markt, wat zorgt voor een snellere acceleratie en betere prestaties op de fiets.

De Radius Remklauw AS4.1 Zilver heeft een bereik van 46-57 mm, wat betekent dat hij geschikt is voor de meeste fietsen en bandenmaten. De remklauw wordt geleverd met aangepaste pads die zorgen voor een optimale remprestatie en een lange levensduur.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige remklauw die betrouwbaar, duurzaam en lichtgewicht is, dan is de Radius Remklauw AS4.1 Zilver de perfecte keuze voor jou. Bestel hem vandaag nog en ervaar de voordelen van deze topklasse remklauw!

Reviews Radius Remklauw AS4.1 - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Knijpremmen

Klanten die Radius Remklauw AS4.1 - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten