Zéfal ventiel adapter

48-72hrs

Specificaties Zéfal ventiel adapter

  • Fabrikant: Zefal.
  • Zet je presta type ventiel om naar schrader type.
  • Kleur: Zwart..

Omschrijving

De Zéfal ventiel adapter is een handig accessoire voor fietsers die hun presta type ventiel willen omzetten naar schrader type. Dit kleine apparaatje past gemakkelijk op het ventiel en maakt het mogelijk om de band op te pompen met een standaard pomp die geschikt is voor schrader ventielen. Het is een onmisbaar item voor fietsers die regelmatig hun banden moeten oppompen en geen aparte pomp hebben voor presta ventielen.

De adapter is gemaakt door de bekende fabrikant Zefal en is van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en gaat lang mee. De adapter is ook zeer eenvoudig te gebruiken en past op de meeste presta ventielen. Het is een handig accessoire dat niet veel ruimte inneemt en gemakkelijk kan worden meegenomen tijdens het fietsen.

De Zéfal ventiel adapter is verkrijgbaar in het zwart en past perfect bij de meeste fietsen. Het is een betaalbaar accessoire dat een groot verschil kan maken voor fietsers die hun banden regelmatig moeten oppompen. Het is een must-have voor elke fietser die op zoek is naar een handige en praktische oplossing om hun presta ventiel om te zetten naar schrader type.

Reviews Zéfal ventiel adapter

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Zéfal ventiel adapter kochten, kochten ook

Recent bekeken producten