Pure Fix Fixed Gear Wielset - Glow

€ 220,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Pure Fix Fixed Gear Wielset - Glow

  • Wielset: Aluminum 700C met een 40mm velghoogte.
  • 120 mm high-flanged KT Quando naven.
  • Naaf breedte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Maat: 700x23c tot 700x32c.
  • Roestvrije spaken.
  • 16T freewheel tandwiel inbegrepen.
  • Ze geven licht in het donker!
  • Velglint niet inbegrepen.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een gave nieuwe wielset voor uw fixed gear fiets? Zoek niet verder dan de Pure Fix Fixed Gear Wielset Glow! Deze wielset is gemaakt van duurzaam aluminium met een 40mm velghoogte, perfect voor stedelijke fietstochten en straatrace-evenementen.

De 120 mm high-flanged KT Quando-naven zijn gebouwd om lang mee te gaan en bieden een soepele rijervaring. Met een naafbreedte van 100mm voor en 120mm achter, past deze wielset bij de meeste frames. De wielset kan worden gebruikt met banden van maat 700x23c tot 700x32c, wat u de flexibiliteit geeft om de banden te kiezen die uw rijstijl het beste aanvullen.

De roestvrije spaken zijn bestand tegen slijtage en weerstaan de elementen. Het 16T freewheel tandwiel is inbegrepen, zodat u uw fiets snel en gemakkelijk kunt upgraden. En het beste van alles is dat deze wielset licht geeft in het donker! Zo blijft u veilig zichtbaar terwijl u 's nachts fietst. Houd er rekening mee dat het velglint niet is inbegrepen bij deze wielset.

Kortom, als u op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle wielset voor uw fixed gear fiets, dan is de Pure Fix Fixed Gear Wielset Glow zeker het overwegen waard!

Over Pure Cycles

Pure Fix Cycles brengt onze kernwaarden van het fietsen bij elkaar: gezondheid, transport, en genieten van goede tijden . In deze tijd van back to basic is er niets beters dan rijden, kosteloos en koolstof vrij op een fixed gear fiets.
Onze naam geeft onze missie weer: fietsen in zijn puurste vorm. Kwaliteit-gebouwde fixed gear bikes, rechtstreeks van de fabrikant . Dat betekent geen franje, geen tussenpersonen, en het beste van alles, een product dat is net zo eenvoudig te gebruiken als betaalbaar is.

Omdat veiligheid een van onze fundamentele prioriteiten is , voldoen al onze modellen aan de beste consumenten veiligheidsnormen, en worden geassembleerd met behulp van de meest betrouwbare materiaalen.

Reviews Pure Fix Fixed Gear Wielset - Glow

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Pure Fix Fixed Gear Wielset - Glow kochten, kochten ook

Recent bekeken producten