Pure Fix Original Frameset - Glanzend Zwart

€ 149,95

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Pure Fix Original Frameset - Glanzend Zwart

  • 700c fixed Hi-ten stalen frame en voorvork.
  • 28,6 (1"1/8) stuurbuis.
  • 25.4 zadelpen.
  • Levenslange garantie.
  • Engels schroefdraad bottom bracket.

Omschrijving

Deze Pure Fix Original Fixed-Gear Frameset is een track geïnspireerd frame ontworpen om snelheid te maken in de straten. Gemaakt van duurzaam staal die schokken absorbeert, geeft dit frame je een klassiek ritgevoel. De set bestaat uit een frame met bijpassende voorvork. De mogelijkheden voor customizen zijn eindeloos!

Over Pure Cycles

Pure Fix Cycles brengt onze kernwaarden van het fietsen bij elkaar: gezondheid, transport, en genieten van goede tijden . In deze tijd van back to basic is er niets beters dan rijden, kosteloos en koolstof vrij op een fixed gear fiets.
Onze naam geeft onze missie weer: fietsen in zijn puurste vorm. Kwaliteit-gebouwde fixed gear bikes, rechtstreeks van de fabrikant . Dat betekent geen franje, geen tussenpersonen, en het beste van alles, een product dat is net zo eenvoudig te gebruiken als betaalbaar is.

Omdat veiligheid een van onze fundamentele prioriteiten is , voldoen al onze modellen aan de beste consumenten veiligheidsnormen, en worden geassembleerd met behulp van de meest betrouwbare materiaalen.

Andere producten van Frames

Klanten die Pure Fix Original Frameset - Glanzend Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten