Pure Fix Keirin Frameset Pro - Zwart

€ 399,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Kenmerken Pure Fix Keirin Frameset Pro - Zwart

Aluminium frame en voorvork Aluminium frame en voorvork

Specificaties Pure Fix Keirin Frameset Pro - Zwart

Pure Fix Keirin Frameset:

Omschrijving

Dit is de volgende stap in onze evolutie. Een frame voor de renners die verslaafd zijn geraakt aan hun eerste Pure fixed gear en klaar zijn voor het volgende niveau. De Keirin serie is gemaakt om kwaliteit te bieden met een betaalbare aluminium frame die specifiek ontworpen is om te presteren op straat, op de wielerbaan en alles daar tussenin.

Dit is het ultieme frame. De Keirin Pro is gemaakt om te winnen en te rijden op het hoogste niveau. Het frame is gebouwd met triple-butted 6061 aluminium. De Keirin Pro is voorzien van een hydro-gevormde bovenbuis en zitbuis, geïntegreerde headset, gladde lasnaden, en de afwerking is met de hand gepolijst.

Over Pure Cycles

Pure Fix Cycles brengt onze kernwaarden van het fietsen bij elkaar: gezondheid, transport, en genieten van goede tijden . In deze tijd van back to basic is er niets beters dan rijden, kosteloos en koolstof vrij op een fixed gear fiets.
Onze naam geeft onze missie weer: fietsen in zijn puurste vorm. Kwaliteit-gebouwde fixed gear bikes, rechtstreeks van de fabrikant . Dat betekent geen franje, geen tussenpersonen, en het beste van alles, een product dat is net zo eenvoudig te gebruiken als betaalbaar is.

Omdat veiligheid een van onze fundamentele prioriteiten is , voldoen al onze modellen aan de beste consumenten veiligheidsnormen, en worden geassembleerd met behulp van de meest betrouwbare materiaalen.

Andere producten van Frames

Klanten die Pure Fix Keirin Frameset Pro - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten