Pure Fix Bullhorn Zwart

€ 29,95

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Pure Fix Bullhorn Zwart

  • Materiaal: Aluminium
  • Lengte: 42 cm.
  • 17" Wijd.
  • Voor 25,4 stuurpennen.
  • Voor remmen van 22.2cm.
  • 2.5" High.

Omschrijving

Het bullhorn stuur met Pure Fix is een elegant stuur, gebaseerd op de originele ontwerpen van het pursuit stuur. Het is geschikt voor stuurpennen een 25,4mm maat en remhendels met een 22,2 mm diameter. U kunt uw handen laten rusten op het rechte gedeelte van het stuur of op het gedeelte van de hoorns voor een meer agressieve houding, waardoor u aerodynamischer op de fiets zit.

Over Pure Cycles

Pure Fix Cycles brengt onze kernwaarden van het fietsen bij elkaar: gezondheid, transport, en genieten van goede tijden . In deze tijd van back to basic is er niets beters dan rijden, kosteloos en koolstof vrij op een fixed gear fiets.
Onze naam geeft onze missie weer: fietsen in zijn puurste vorm. Kwaliteit-gebouwde fixed gear bikes, rechtstreeks van de fabrikant . Dat betekent geen franje, geen tussenpersonen, en het beste van alles, een product dat is net zo eenvoudig te gebruiken als betaalbaar is.

Omdat veiligheid een van onze fundamentele prioriteiten is , voldoen al onze modellen aan de beste consumenten veiligheidsnormen, en worden geassembleerd met behulp van de meest betrouwbare materiaalen.

Andere producten van Sturen

Klanten die Pure Fix Bullhorn Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten