Csepel Remklauw - Zwart

48-72hrs

Specificaties Csepel Remklauw - Zwart

  • Model: BRS 101.
  • Dubbel draaipunt.
  • Verstelbare pads.
  • Armlengte: 45,8 - 58,5 mm.
  • Hendel voor Quick Release.
  • Goede kwaliteit en remkracht.
  • Materiaal: aluminium.
  • Gewicht: 173 gram

Omschrijving

De Csepel Remklauw in het zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige rem. Dit model, de BRS 101, heeft een dubbel draaipunt en verstelbare pads, waardoor je de remmen kunt afstellen op jouw persoonlijke voorkeur en rijstijl. De armlengte van de rem is tussen de 45,8 en 58,5 mm, wat betekent dat deze geschikt is voor verschillende soorten fietsen.

Een handige functie van deze rem is de hendel voor Quick Release, waarmee je de rem snel en gemakkelijk kunt losmaken en weer vastzetten. Dit is vooral handig als je snel van wiel wilt wisselen tijdens een wedstrijd of training. De Csepel Remklauw is gemaakt van hoogwaardig aluminium en biedt een goede kwaliteit en remkracht.

Met een gewicht van slechts 173 gram is deze rem ook lichtgewicht en zal het niet veel extra gewicht toevoegen aan je fiets. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige rem voor je fiets, dan is de Csepel Remklauw in het zwart een uitstekende keuze.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Remklauw - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Remklauw - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten