Csepel Remklauw - Oranje

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Remklauw - Oranje

  • Model: BRS 101.
  • Dubbel draaipunt.
  • Verstelbare pads.
  • Armlengte: 45,8 - 58,5 mm.
  • Hendel voor Quick Release.
  • Goede kwaliteit en remkracht.
  • Materiaal: aluminium.
  • Gewicht: 173 gram

Omschrijving

De Csepel-rembrug in oranje biedt u totale remveiligheid en een effectieve respons. Het is een zeer resistente dubbele draaibare rembrug dankzij de aluminium constructie. Het heeft een hendel opening die snel wordt geactiveerd, zodat de remreactie onmiddellijk is. De remblokken kunnen perfect worden aangepast aan de eigenschappen van de velgen van uw fiets, zodat het remmen volkomen nauwkeurig en veilig is.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Remklauw - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Knijpremmen

Klanten die Csepel Remklauw - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten