ProWheel Solid Crankset - 46t

€ 48,95
1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties ProWheel Solid Crankset - 46t

 • Aluminum solid Forged AL-6061-T6 kettingblad met 46 tanden.
 • Lengte: 165mm.
 • B.C.D. 130mm.
 • Voor ketting 1/8 ".
 • Schroeven meegeleverd.
 • Pin advies 110-111mm.
 • Kettinglijn 41mm.
 • Gewicht: 0,66 kgs.

Omschrijving

De ProWheel Solid Crankset 46t is een hoogwaardige crankset die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Het kettingblad is gemaakt van aluminium en is solide gesmeed met AL-6061-T6, wat zorgt voor een uitstekende sterkte en duurzaamheid.

De crankset heeft een lengte van 165mm en een B.C.D. van 130mm, waardoor het geschikt is voor de meeste fietsen. Het is ontworpen voor een ketting van 1/8" en wordt geleverd met schroeven voor eenvoudige installatie.

Met een pin advies van 110-111mm en een kettinglijn van 41mm, is deze crankset perfect voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor hun fiets. Het weegt slechts 0,66 kgs, waardoor het licht en gemakkelijk te hanteren is.

Over Prowheel

Prowheel is een toonaangevend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in Taiwan in 1989. Sindsdien is het merk toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige en hoogwaardige producten voor fietsers over de hele wereld.

Met een focus op innovatie en excellentie, is Prowheel gespecialiseerd in het vervaardigen van crankstellen en kettingbladen voor fietsen. Hun producten zijn ontworpen om een ​​optimale combinatie van lichtheid, duurzaamheid en prestaties te bieden, zodat fietsers kunnen genieten van een soepele en efficiënte trapervaring.

Naast crankstellen en kettingbladen biedt Prowheel ook een verscheidenheid aan componenten en accessoires voor fietsen, waaronder trapassen en tandwielen. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van professionele en amateurwielrenners vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en zijn constante streven naar verbetering van elk van zijn producten.

Samengevat, Prowheel is een merk met een solide staat van dienst in de wielersport, dat blijft uitblinken in zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij de productie van cranksets en kettingbladen, evenals andere essentiële componenten voor optimale fietsprestaties.

Reviews ProWheel Solid Crankset - 46t

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. anourack.ophaso

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Waar voor je geld. Zeer correcte afwerking.

  Waar voor je geld. Zeer correcte afwerking. Soliditeit te zien in de tijd.

Klanten die ProWheel Solid Crankset - 46t kochten, kochten ook

Recent bekeken producten