ProWheel Urban Crankset - Zilver

€ 54,95
1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties ProWheel Urban Crankset - Zilver

 • 7045 aluminum solid dish in 46 tanden.
 • Lengte: 165mm.
 • B.C.D. 130mm.
 • Voor strings van 1/8".
 • Schroeven meegeleverd.
 • Aangeraden Bottom Bracket 107-111mm.
 • Kettinglijn 45mm.
 • Gewicht: 0,66 kgs.

Omschrijving

De ProWheel Urban Crankset Zilver is een hoogwaardige crankset die speciaal is ontworpen voor stadsfietsen. De crankset is gemaakt van 7045 aluminium en heeft een solide schijf met 46 tanden. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte overbrenging van kracht van de pedalen naar de achterwielen.

De lengte van de crankset is 165mm en de B.C.D. is 130mm. De crankset is geschikt voor kettingen van 1/8" en wordt geleverd met schroeven. Het wordt aanbevolen om een Bottom Bracket van 107-111mm te gebruiken en de kettinglijn is 45mm.

Met een gewicht van slechts 0,66 kgs is de ProWheel Urban Crankset Zilver een lichtgewicht en duurzame optie voor stadsfietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardige crankset die lang meegaat. Het is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte crankset voor dagelijks gebruik.

Over Prowheel

Prowheel is een toonaangevend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in Taiwan in 1989. Sindsdien is het merk toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige en hoogwaardige producten voor fietsers over de hele wereld.

Met een focus op innovatie en excellentie, is Prowheel gespecialiseerd in het vervaardigen van crankstellen en kettingbladen voor fietsen. Hun producten zijn ontworpen om een ​​optimale combinatie van lichtheid, duurzaamheid en prestaties te bieden, zodat fietsers kunnen genieten van een soepele en efficiënte trapervaring.

Naast crankstellen en kettingbladen biedt Prowheel ook een verscheidenheid aan componenten en accessoires voor fietsen, waaronder trapassen en tandwielen. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van professionele en amateurwielrenners vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en zijn constante streven naar verbetering van elk van zijn producten.

Samengevat, Prowheel is een merk met een solide staat van dienst in de wielersport, dat blijft uitblinken in zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij de productie van cranksets en kettingbladen, evenals andere essentiële componenten voor optimale fietsprestaties.

Reviews ProWheel Urban Crankset - Zilver

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. hisham681

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  zeer goed, zeer goed product

Klanten die ProWheel Urban Crankset - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten