ProWheel Solid Crankset 46t - Zilver

€ 48,90
2 Reviews
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties ProWheel Solid Crankset 46t - Zilver

 • Aluminum solid Forged AL-6061-T6 kettingblad met 46 tanden.
 • Lengte: 165mm.
 • B.C.D. 130mm.
 • Voor ketting van 1/8 ".
 • Schroeven meegeleverd.
 • Pin advies 110-111mm.
 • Kettinglijn 41mm.
 • Gewicht: 0,66 kgs.

Omschrijving

De ProWheel Solid Crankset 46t Zilver is een hoogwaardige crankset die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Het kettingblad is gemaakt van aluminium en is solide gesmeed met AL-6061-T6, wat zorgt voor een uitstekende sterkte en duurzaamheid.

Met een lengte van 165mm en een B.C.D. van 130mm is deze crankset geschikt voor een ketting van 1/8 ". De schroeven worden meegeleverd, zodat je alles hebt wat je nodig hebt om de crankset te installeren. Het pin advies is 110-111mm en de kettinglijn is 41mm.

Met een gewicht van slechts 0,66 kgs is deze crankset lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren. Het zilveren ontwerp zorgt voor een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke fiets. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame crankset voor je fiets, dan is de ProWheel Solid Crankset 46t Zilver de perfecte keuze.

Over Prowheel

Prowheel is een toonaangevend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in Taiwan in 1989. Sindsdien is het merk toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige en hoogwaardige producten voor fietsers over de hele wereld.

Met een focus op innovatie en excellentie, is Prowheel gespecialiseerd in het vervaardigen van crankstellen en kettingbladen voor fietsen. Hun producten zijn ontworpen om een ​​optimale combinatie van lichtheid, duurzaamheid en prestaties te bieden, zodat fietsers kunnen genieten van een soepele en efficiënte trapervaring.

Naast crankstellen en kettingbladen biedt Prowheel ook een verscheidenheid aan componenten en accessoires voor fietsen, waaronder trapassen en tandwielen. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van professionele en amateurwielrenners vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en zijn constante streven naar verbetering van elk van zijn producten.

Samengevat, Prowheel is een merk met een solide staat van dienst in de wielersport, dat blijft uitblinken in zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij de productie van cranksets en kettingbladen, evenals andere essentiële componenten voor optimale fietsprestaties.

Reviews ProWheel Solid Crankset 46t - Zilver

5/5

100%

2 review(s)

5 Stars

2

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. Superfilou66

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Gekozen vanwege de aantrekkelijke prijs en zilveren afwerking

 2. sylvain.chouesnel

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Zoals de beschrijving NIKKEL

Andere producten van Crankstellen

Klanten die ProWheel Solid Crankset 46t - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten